VeeWeeOhhh

Gewone dag vandaag eigenlijk. Weinig bijzonders. De gebouwbeheerder vroeg nog of het beviel op de lagere etage. Nou dat kwam hem te staan op een volmondig NEE van alle kanten. In die ruis is echt niet te werken. Jos, de mutsen zijn binnen, dus morgen neem ik er een voor je mee.  Na het werk werden we verwacht op school voor het rapportgesprek van Colin en het spannende schooladvies voor het voortgezet onderwijs. En tot onze verrassing is het toch een VWO advies geworden. Met zijn laatste spellingdrama verwachtte ik eigenlijk dat het initiële HAVO/VWO advies afgezakt zou zijn naar HAVO, maar kennelijk heeft hij potentieel genoeg voor VWO! De hersenen zitten er! Nu nog gebruiken! En met zijn huidige interesse in de houtbewerking kwam het begrip technasium ter sprake. VWO opleiding waarbij je nog van alles echt doet met je handen. Dan worden er naast de opleiding ook diverse projecten uitgevoerd op allerlei vlakken. Lijkt me erg leuk. Snel maar eens in verdiepen!

SchooladviesVOColin

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.