Vrije middag

Vandaag maar weer een vrije middag genomen. Had nog iets te goed, dus dat kon gewoon. Hoofd loopt over 🙁 Lekker naar de duinen om uit te waaien. Plek gezocht waar nog iets te cachen viel, want zinloos rondlopen is niet echt aan mij besteedt. Zelfs niet om mijn hoofd leeg te maken. Het “Uitzicht” was erg mooi. Ik blijf me verbazen over de mooie natuurgebieden die we toch schijnen te hebben. De cache liet zich eenvoudig vinden en loggen. Lekker in een duinpannetje uit het zicht. Daarvandaan naar “De Schat Van Roxy” gelopen, maar die bleef verborgen. HEt zocht ook niet echt relaxed met een blond ding wat luidruchtig aan het telefoneren was net binnen mijn gezichtsveld. Onderweg naar huis kon ik “Arnoud” ook nog even meepikken. Een fotokokertje in een nep waterdicht stopcontact tegen een KPN paaltje aangeschroefd. Eigenlijk “mijn” paaltje dus 🙂 De “Nieuw-Vennepse Carpool-cache” was niet het oppikkertje wat de meeste carpool caches zijn… Deze hing boven in een boom en was zonder hulpmiddelen niet te bereiken. Andere keer beter maar.

Uitzicht

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.