Figuurzagen

Vanmiddag ter assistentie naar school gegaan om te helpen bij het figuurzagen. Lekker middagje zaagjes wisselen. Tot mijn vreugde ging het dit jaar beter dan vorig jaar. De kinderen hadden het nu een stuk beter door en de zaagjes gingen niet al te vaak stuk. Vaak konden ze ze ook zelf wisselen, dus het viel alles bij elkaar mee. Allemaal bezig met het zagen van kerstbomen, kerstballen en kerststerren.

Figuurzagen

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.