Zaterdag

Wat een dag. Gisteren jankend bij de huisarts gezeten, omdat ik er niet meer tegen kan thuis. Het gebrek aan emotie, niet het gevoel er bij te horen, een beetje op het tweede plan staan tot de betere tijden aanbreken. No more… Vanavond moet de knoop doorgehakt worden.

pink-floyd-run-like-hell-1980-3

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.