Zondag

Gisterenavond de kogel door de kerk. Aangegeven dat het voor mij niet meer werkt. Het compleet afwezig zijn van genegenheid en de voor mij onwerkbare ruimte die geclaimd wordt voor een toekomstige vriendin, hebben me doen besluiten er een punt achter te zetten. Het doet veel pijn, maar ik kan niet anders meer. Was het thuis nu nog goed, kon ik het nog wel aan. Durfde ik nog wel te gokken op een goed verloop, maar nu? Nee. Helaas. In de middag nog even naar de verjaardag van Tom. Alleen. René en Ingrid voelden al aan hoe de vork in de steel zat. Was alles bij elkaar toch nog gezellig. Wel geprobeerd iemand te vinden om naar toe te kunnen. Want voor ik wegging had ik geen idee hoe alles verder zou verlopen. Dus gewoon thuiskomen was even geen optie voor me. Helaas was iedereen wel iets aan het doen. Jolanda deed de slingertocht met Harry slinger. Bep was op verjaarvisite en Annet had ‘s morgens geroeid in de Amstel en was ook pas laat thuis. Na Tom naar de Burger King voor een heerlijk diner. Kreeg een berichtje van Jolanda dat ze met gezwinde spoed naar huis was gegaan, dus daar kon ik dus terecht. Dus op naar Monnickendam. Lekker aan de koffie en een beetje uitrazen. Kreeg toen nog bericht van Annet dat ze ook op weg naar huis was. Ook Monique kwam nog in de lucht wat ik van plan was. Dus op naar huis, Colin ingestopt en naar Annet…

end-marriage

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.