Maandag

Vandaag weer een weekje cursus. Als vervolg op de LPAR cursus een paar weken geleden, waar we leerden hoe ze te maken, gaan we nu leren hoe we ze zo efficiënt mogelijk kunnen laten werken.  Beetje jammer dat we er weinig mee gaan doen. Maar kennis is nooit weg. En we leren nog dingen die algemeen toepasbaar zijn ook. Verder weinig te melden vandaag.

HHGG

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.