Dinsdag

Dag twee van de AN31 cursus. Omdat we de vorige cursus al een boel overlappende onderwerpen besproken hadden, hebben we nu tijd voor leuke extraatjes. Algemene kennis die aangevuld wordt. Beter begrip voor reeds bekende principes, maar die nooit zo diep waren uitgespit. En toch nog vraagtekens over hoe dat ook alweer zat, terwijl het toch vorige cursus verteld was. Maar als Wouter dan begon te tekenen, vielen de muntjes wel weer. Vandaag overigens opeens in een andere vergaderruimte want die ruimte van gisteren moest gebruikt worden. Waarvoor? Geen idee, hele dag niemand gezien daar.

AN31

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.