Woensdag

Vandaag dag drie van de AN31 cursus. Dit is een dag met dipjes. Alles gaat fout. En als je goed kijkt, zit je de goede commando’s op de verkeerde machines in te tikken of de verkeerde commando’s op de goede machines. Pfff, concentreren! De kerstvakantie zit er echt aan te komen. Hoofd is al aan het afbouwen. Bij Only Friends de laatste duikdag van het jaar, waarop ieder duikertje een vader, moeder, of ander slachtoffer mee kan nemen onder water. Lekkere chaos was dat. Niet meer het geoliede systeem, maar als er voldoende binnen waren gingen we te water. Dus was er altijd wel iemand beneden. Alles liep uiteindelijk wel op rolletjes. Een momentje hadden we zo veel mensen in de bak dat alle cilinders in gebruik waren. Dus na die ronde was het even flink aanpoten om voldoende gevuld te krijgen, maar dat is ook gelukt. Bij thuiskomst bleek Colin op zijn laatste cursusdag houtbewerking zijn autotje nog zo goed als af gekregen te hebben. Alleen de wielen waren nog niet netjes geschuurd en geolied. Maar ach, daar zijn wielen voor… Hij heeft weer een vreselijk mooi projectje afgeleverd!

DSCN2212 DSCN2217 IMG_20141217_194900

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.