Donderdag

Tja, die cursus hè… Gaan we het niet verder over hebben. Gaat lekker. Wat wel leuk is om te vermelden is het kerstdiner van Colin. Er waren weer diverse hapjes klaargemaakt door de diverse ouders. De klas was op zijn kerst-best ingericht en alle tafels gedekt. Na de foto’s zijn de ouders weggestuurd en kon het diner beginnen. Wij ondertussen even thuis snel een boterham naar binnen geprakt en weer terug voor de kerstborrel voor de ouders. Vanwege de weersverwachting werd die niet buiten gehouden, maar was die naar de hal binnen verplaatst. Daar was het best snel al behoorlijk warm en benauwd. Dus maar even buiten gestaan tot het wat drukker en gezellig werd. Me nog laten strikken door Chananja om haar in de nacht van zaterdag op zondag uit de stad te vissen. We zijn toch daar in de buurt vanwege het vrijwilligersfeest van Only Friends, dus dat gaat goed komen. Nu lekker op de bank uitrusten en voorbereiden op de laatste cursusdag morgen en aansluitend het kerstdiner voor de vrijwilligers bij Only Friends.

Kerstdiner RVS 2014

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.