Vrijdag

Normaal vrij ja, maar vanwege de cursus die vijf dagen duurde, vandaag toch meer weer op pad. Eerst Colin naar school gebracht en direct door langs Delta Lloyd om de bos bloemen op te halen die Monique gisteren voor haar 25 jarig jubileum gekregen had. Snel door naar mijn werk en net op tijd voor de start van de cursus binnen. Eigenlijk waren alle onderwerpen wel behandeld, maar was er tijd gecreëerd voor een eigen experiment. Shared Storage Pools op VIO servers. Met behulp van een demo van een andere instructrice en de mogelijkheden die we beschikbaar hadden, zijn we dus lekker aan het experimenteren geslagen. Toen bleek er bij het bestellen van de bloemen ergens een foutje gemaakt te zijn en een tweede bos afgeleverd. Of ik die ook nog even op kon komen halen. Gelukkig hoefde we geen boodschappen te doen, want vanavond had ik het kerstdiner bij Only Friends. Zou allemaal wel erg krap worden anders. Maar alles paste prima in elkaar. Het kerstdiner was door de ABM AMRO foundation aangeboden een Only Friends en specifiek het duikteam. Ieder jaar blijkt een andere sectie in het zonnetje gezet te worden en deze keer waren wij aan de beurt. Lekker tomatensoepje gevolgd door een stukje kip met opmaak. Het toetje werd verzorgd door een goochelende Italiaanse ijsman met een karretje. Erg leuk en erg lekker allemaal! En dat was dan een mooie voorbereiding op het grote Only Friends vrijwilligersfeest van morgen!

OF2014Kerstdiner

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.