The Day After

Het Only Friends feestje was erg gezellig. Het was wel laat geworden, zeker voor mijn doen, dus vanmorgen uitgebreid uitgeslapen. Nadat er weer enige activiteit waar te nemen was naar het tuincentrum gereden voor een kerstboom. Die was nog steeds niet aangeschaft en kerst komt toch wel snel dichterbij nu. Het is toch weer een iets te grote geworden. Je houdt wel rekening met het tafeltje waar hij nog op moet, maar in het tuincentrum lijkt het altijd wel mee te vallen. Nou ja, hij past nog onder het plafond. Colin nog helemaal blij met zijn lichtgevende kerstmannen. Die knipperden er op los onder de boom. Nog net niet in een epilepsie opwekkend tempo. maar wat niet is… De boom was nog in het minimalistische thema, maar wordt momenteel voorzien van de lampjes. Dat doen Monique en Colin altijd samen. Ten minste… Colin zit vanachter de iPad commentaar te leveren 🙂 Vond ook nog een fotootje van de vorige boom. Helaas is die niet meer bij ons. Die is verhuisd.

Opblaas HuidigKerstmanetjes

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.