Maandag 22 dec

Gisteren mijn zin doorgedrukt en naar het glazen huis gegaan in Haarlem. Wilde eerst alleen, maar Annet had ook zin om te gaan. Die wilde me gewoon heel graag zien. Monique ontstemd. “Je ruilt me gewoon in voor een ander”. “Ik wilde ook wel naar het glazen huis”. Tja dat verwijt had ik al eerder gekregen. En ze weet donders goed dat het niet zo simpel ligt. En als ze had willen gaan, had ze haar mond op en moeten doen. Ik had zondag al open gelaten dat ik nog steeds dingen samen wilde doen. We gaan dan misschien scheiden, maar ik houd nog steeds van haar en wil nog steeds graag op een normale manier met haar om kunnen gaan. Maar op de opening betreffende de pinguïn film, ging ze niet in. Dus ik ging er maar van uit dat samen onmogelijk was geworden. Maar zeur dan niet opeens achteraf dat je mee had gewild. Toch gegaan. Werd niet echt een gezellig avondje. De strijd heeft nadelig invloed op mijn humeur. Het glazen huis on me niet boeien en zelfs de aanwezigheid van Annet maakte me niet echt blij (sorry). Ergens in een straatje maar wat koffie gedronken en gepraat. En toen weer naar huis. Verder vandaag naar artis gegaan met Colin. Monique had haar thuiswerkdag, dus de aanwezigheid van ons was alleen maar storend. Bij de poort bleken onze pasjes niet meer geldig. Die waren nog van het oude systeem. Dus bij de kassa even twee nieuwe pasjes gehaald. Ik had een ijsbeer en heb nu twee zebra’s. Colin had ook een ijsbeer en heeft nu een baby giraf. Er waren weer wat verhuizingen te zien ook. In de bak van de zeeleeuwen zwommen opeen pinguïns ?!?!? Maar dat werd duidelijk toen ik het bordje over het aangepaste dieet zag 🙂 Vond Colin niet leuk :):):) Het nieuwe luipaard verblijf begint ook al vorm aan te nemen. Artis wordt langzaam maar zeker een hele mooie dierentuin op een heel klein oppervlak. Er wordt flink nagedacht over het zo goed mogelijk gebruiken van de beperkte ruimte.

JaguarverblijfArtis

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.