Dinsdag 23 dec

Vanmorgen weer lekker rustig aan gedaan. Om een uur of twaalf hebben Colin en ik, Monique en Janneke in de stad afgezet voor een dagje, weet ik veel. Man, als blikken konden doden… Al de tweede vriendin van Monique die mij absoluut niet moet. Geen idee wat ik misdaan heb. Waarschijnlijk gewoon bestaan of zo. De eigenlijke plannen om naar het strand te gaan zijn niet door gegaan. Colin wilde liever naar huis. Wel nog even langs pa gereden. Even staan janken bij het monumentje. Thuis de was opgehangen en een spijkerbroekenwas in de machine gedaan.

PaTulpWestgaarde

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.