Bowlen

Vandaag eerst weer lekker rustig dagje. Voorbereiden op een avondje bowlen met Colin en Annet en een selectie van haar kinderen. Colin zou voor het eerst een echte bowling bal vast gaan houden. Op de Wii lukt het best, maar in het echt zou het nog wel een uitdaging zijn. Monique ging ondertussen naar het eindconcert van Serious Requests in Haarlem. Met de auto naar de bushalte buiten het dorp en direct met de 356 naar Haarlem. Wij naar Hillegom voor de pennenkoeken en daarna Noordwijk voor de bowlingbaan. Colin was eigenlijk te oud voor de hekjes. Tot 9 jaar mogen er hekjes bij de goten omhoog gezet worden zodat de bal ten minste de goede kant op blijft gaan. Maar omdat het zijn eerste keer was, mocht het toch. Eerst zonder geprobeerd, maar dat ging toch wel vaak mis. Toen de hekjes omhoog gingen gooide hij ineens kaarsrecht… Het zal wel. Ik ging steeds slechter gooien, Colin steeds beter. Ach, het was een leuke avond. Toen we thuis kwamen was het licht nog uit, maar nadat we de autosleutels bij oma gebracht hadden was het licht inmiddels aan. Waren we net tegelijk terug met Monique. Die had zich prima vermaakt bij het eindconcert. Bleek achteraf vlak bij Brian in de buurt gestaan te hebben, maar het is zo druk daar, dat je niemand vindt. Al zoek je.

Baan1IkZeiDeGekBaan2

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.