Opties!

Vandaag lekker uitgeslapen na het latertje gisteren. Voorbereiden op een nieuw latertje vanavond. ‘s Middags naar de Pinguïns van Madagaskar geweest. Even uitrusten tussendoor en ‘s avonds bij SUMO wezen eten. Vanwege het wat laat reserveren, konden we pas om 8 uur terecht. Nou ja, het is vakantie. Het moest maar even. Gelukkig ook vanavond zonder morren naar bed.

MadagaskarPenguins

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.