Derde kerstdag

Traditioneel de verjaardag van Monique dus. Deze keer niet echt een feestdag. Vanmorgen besloot Monique toch maar iedereen af te bellen. De boodschappen gedaan en begonnen met het verder gaan met het opruimen van de zolder. Dat gaat aldoor met horten en stoten. Begin vol goede moed, tot ik strand in de absolute puinzooi die er heerst daar. Maar langzaam maar zeker komt er toch beweging in. Het vriezertje op zolder aangezet, zodat het vriesvak in de keuken even leeg kan. Die moet hoognodig ontdooid worden. Het filter van de wasmachine schoongemaakt. De meeste kleine klusjes ook weer gedaan. Misschien meteen even de gootsteenafvoer met soda doorspoelen. Hebben we voorlopig echt alles gehad. In de avond nog het nare bericht dat Stacey, het kleinste hondje van Bep, de duik in de vijver niet overleefd heeft. Het leek even goed te gaan, maar ze heeft uiteindelijk toch haar oogjes dicht gedaan. Het leek er echt op dat ze op was en geen zin meer had.

DeZolderDec2014

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.