Vuurwerk.

Vandaag even naar Wim en Jolanda om wat computerproblemen op te lossen. Een laptop die niet meer wil starten. Een andere waar Wim graag Linux op wil en de master pc waar hij als probeersel, Windows 10 op heeft geïnstalleerd en daarmee alle netwerk printers om zeep heeft geholpen. Altijd van je servers afblijven… En er zeker geen alfa test versies van Windows op zetten. Die printers heb ik in ieder geval weer kunnen delen. Terug naar Windows 8 moet via een recovery disk die hij eerst gemaakt had moeten hebben, dus daar rest nu alleen een herinstallatie… Maar dat is van later zorg. De twee andere laptops voorzien van Fedora 21. Thuisgekomen, snel het bonnetje van Beem gehaald en op naar het vuurwerk. Dat opgehaald en eerst aan oma laten zien toen nog aan mama toen die ook thuis was en daarna snel opgeborgen in de kast tot oude jaar.

Vuurwerk2014

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.