Bep’s nieuwe huis

Hoewel ze de sleutel pas officieel overmorgen krijgen, kan Bep toch al in haar nieuwe huis om ideeën op te doen en vast wat dingen te regelen. Een van de dingen is het maken van een tijdelijke opvang voor de vissen uit de vijver. Gelukkig hebben ze nu een garage en een verkeerd geleverd mini zwembad, dus dat is nu opgezet in de garage om als tijdelijke visvijver te fungeren. Alleen nog even vullen…

De Vijver

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.