Schaatsen

Vandaag de schaatsen van zolder gehaald. Morgen naar Biddinghuizen. De baan daar schijnt weer open te zijn. Colin bleek niet meer in zijn verstelbare schaatsen te passen. Vorige keer waren ze al op zijn grootst afgesteld, dus snel op weg naar de Decathlon voor een paar nieuwe. Volgens de site hadden ze nog, maar ter plekke bleek dat de daadwerkelijke voorraad toch anders was. De verstelbare die we op het oog hadden waren niet meer voorradig. Dus maar voor een paar vaste, maat 39 ! gegaan. Ze zaten goed en er was nog wat groeiruimte aanwezig, dus misschien kan hij hier meer dan twee keer op schaatsen voor hij er weer uitgegroeid is. Ook zijn de kristallen bollen binnengekomen. Nou ja, kristal, meer Acryl. Scheelt ook flink wat in gewicht. Een voor mij en een voor Chananja. Kunnen we weer fotografische experimentjes gaan doen met door de bal heen fotograferen.

Peter-vs-Colin

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.