Flevonice

Vandaag dag naar FlevOnIce. De schaatsen van Colin moesten uitgeprobeerd worden. En dat leidde natuurlijk tot hopies problemen. Het ijs was te glad, het ijs was te hobbelig, hij wilde niet vallen, de schaatsen deden zeer rond zijn enkels, de baan was te lang, er stonden geen hekjes waar hij tegenaan kon leunen, afijn… Verzin het maar. Een tussenstop voor warme chocomel en een saucijzenbroodje leken even soelaas te bieden, maar op de 3 kilometer baan begon het weer. Hij wilde terug… Tja, dat kan alleen door door te schaatsen… Na veel vijven en zessen, hand in hand weer op het krabbelbaantje belandt. En toen toch maar besloten naar huis te gaan. Alles bij elkaar was het daar toch langzaam maar zeker wel tijd voor. We moesten thuis nog wat voorbereiden voor de gourmet, dus eigenlijk kwam het wel goed uit. Maar moe wordt je er af en toe wel van… Nu aftellen naar 2015! Nieuwe ronde, nieuwe kansen zeg maar…

Bauer

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.