Het nieuwe jaar

Oudejaarsavond… Shit… Wat zeg je om 12 uur ‘s avonds tegen de vrouw waar je van gaat scheiden? “Gelukkig nieuwjaar”? “De beste wensen”? Beetje wrang. Ben maar naast haar gaan zitten op de bank en door mijn tranen heen gezegd dat ik hoopte dat zou vinden wat ze zocht. Als antwoord door haar tranen heen hoopte ze dat ik gelukkig zou worden. Toen kwam gelukkig Colin naar beneden en konden we het pijnlijke moment achter ons laten. Snel een plens water in mijn gezicht en naar buiten om het vuurwerk af te steken. Ik dus. Colin wilde vuurwerk, maar laat het afsteken aan mij over. Misschien wel zo veilig. Hij heeft nog tijd genoeg om dapper te worden. Vandaag ook officieel de ouders ingelicht van de aanstaande scheiding. Mams zag de bui hangen en was niet echt verbaasd. Pa en ma waren wat beduusder, maar berustten er in. Als we de boel maar netjes regelden met name voor Colin. Nou gelukkig is het geen haat en nijd over en weer en zijn we het er samen over eens dat Colin op geen enkele manier de dupe mag worden, dus dat zal allemaal hopelijk wel goed komen. Verder nog wel wat gedaan aan de opruiming van de zolder. Dat gaat nu toch een beetje vorm aannemen.

Zolder Zolder

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.