Eerste werkdag van 2015

Voor velen dan, nog niet voor mij. Ik heb nog anderhalve week vrij. Monique was vanmorgen weer naar haar werk. Colin werd rond half elf opgehaald door opa en oma voor een dagje logeren voor hij weer naar school moet. Hij ging nog even mee kijken naar zijn neefjes die bij SnowPlanet gingen skiën. Hij hoefde zelf niet zo nodig. Maar hij gat dan ook zondag met papa, en nog wat mensen naar SnowWorld in Landgraaf. Vanmiddag op visite bij Annet. Die had nog een verrassing voor me. Die had de nieuwjaarsduik gedaan en twee mutsen gescoord. Ik heb er nu dus ook een en dat door lekker op de bank te hangen! Daarna samen de duinen in om vosjes te spotten. Helaas alleen maar veel herten, geen vosjes. Die waren of weggewaaid, of zaten in hun holen verborgen. Wat een storm stond er zeg! ‘s Avonds eindelijk weer eens een nieuw badkamer meubel uitgezocht. Dat is al lang aan vervanging toe, maar op de een of andere manier komt het er aldoor niet van. Nu de spullen uitgezocht en maandag maar naar de IKEA om ze op te halen.

AnnetNieuwjaarsduik

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.