De verbouwing

Vanmorgen vroeg op pad om Coen te gaan helpen. Die had gebeld of ik tijd had. Hij wilde naar de Gamma voor gibo blokken en ik heb tegenwoordig een trekhaak, dus daar kon dan een Gamma aanhangertje aan. In de Lilastraat eerst maar eens de oude muur in zakken gedaan en op straat gezet. Toen andere Peter er ook was, kwam het idee op om er gen muurtje van gipsblokken van te maken, maar gewoon een raamwerk met houten panelen er tegenaan. Is sterker voor de planken en andere zaken die er aan gehangen moeten worden aan de kast kant. Dus na inventarisatie van het benodigde materiaal, op naar de Praxis. Niet de Gamma, want Bep had kortingsbonnen van de Praxis en dat scheelde toch weer een boel. Monique was na de kapper ook nog langsgekomen en die heeft met Bep twee muurtjes gewit. De heren hebben boven de muur verzet en de deur er in gehangen. Alleen houten panelen moeten er nog tegenaan, maar die konden we niet meenemen. Want niemand had dakdragers mee en de Praxis leende geen aanhangers uit. Die worden dus morgen gehaald. Ondertussen heeft Rachel nog even mijn haar geknipt. Die doet een kappersopleiding en kan al gewoon lekker knippen. Dus ik loop weer met een kort kopie rond. Doei doei krullen! Tot over een poosje! Na de klusdag, Colin bij opa en oma opgehaald, dus alles is weer veilig op het honk.

Geknipt

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.