Joy…

Tja, dat is de naam van de tandarts… Dus dat moet genieten zijn hè… Nou, nog steeds niet hoor. Waren we nog veel te vroeg ook, dus ik kon me lekker opvreten. Oké, alleen controle, ik weet het, maar toch… Gelukkig was iemand zijn afspraak vergeten, dus we konden al eerder gaan zitten. Geen gaatjes, alleen tandsteen verwijderd en gepolijst en weer voor een half jaar goedgekeurd. Pfff dat was het weer. Snel naar huis om de zinnen te verzetten. Het monteren van een IKEA bouwpakket… Daarbij is de tandarts een eitje toch? Na wat gestoei met een niet zo duidelijke tekening toch iets in elkaar gekregen wat op een badkamer meubel lijkt. Nu René nog charteren om de huidige kraan even af te doppen, dan kan ik op mijn gemak het nieuwe meubel op gaan hangen. De nieuwe spiegelkast staat nog in de doos, maar die zet ik wat later in elkaar. Eerst de wasbak en het meubel maar. En dan weer water…

BlöndSnöllie

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.