Klussen in Almere

Vandaag weer op pad naar Almere. Er wordt nog steeds geklust, dus eens kijken hoe ik me nuttig kan maken. Het muurtje zat er al in en was ook al in de grondverf gezet. We hebben nu het plafond in het kleine kamertje gewit. De muren van Coen zijn kleine inloopkast is ook gewit. We hebben de lijmsporen van het oude muurtje van de muur geschuurd. Lekker stof maken met twee vlakschuurmachines, ughe ughe… Toen nog provisorisch de rand in het plafond met roodband dicht gesmeerd en daarna met een sponsje en een afwasborstel van structuur voorzien… De stukjes behang nog achter alle stopcontacten vandaan gepeuterd. Wat fittingen opgehangen voor wat licht in de duisternis en over licht gesproken, op de valreep nog beide koplampen van de Prius van nieuwe lampen voorzien. Die waren beiden tegelijk overleden. Zo fijn dat die lampen tegenwoordig zo “makkelijk” te bereiken zijn 🙁 Het lijkt wel op de ontwerpers hun uiterste best doen om ze op een zo onbereikbaar mogelijke plek te prakken… Coen was ondertussen begonnen de inloopkast te behangen met een weel HEEL erg FOUT behangetje… Dat was voor mij het signaal om weer op huis aan te gaan… Zaterdag maar weer eens kijken of er nog wat te klussen is.

Roodband

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.