Kabouter klus…

Vanmorgen eerst Monique uitgezwaaid. Die ging een dagje stappen met een vriendin. Daarna met Colin naar de ToysXL geweest, zodat hij zijn “Commander Toad” voor de WiiU kon kopen en meteen door naar Almere om Bep en Coen verder te helpen met klussen. Colin hielp het liefst met het bezig houden van de iPad en de 3DS. Nou ja, liep hij ook niet in de weg… Systeem strips opgehangen in de inloop kast voor planken. Nog naar de Praxis om een soort stijger onderdelen te halen voor een kleding roede. Die uit een soort van mini stijger pijpen in elkaar geschroefd en toen was het al weer tijd om naar huis te gaan, want René kwam langs om onze badkamerkraan los te koppelen. Ik kan dus nu op mijn gemak het meubel en de spiegelkast op gaan hangen. Gelukkig was duct tape waterdicht 🙂

OudMeubel

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.