Mini standby dienst

Op verzoek van een collega een dag stand-by dienst geruild. Dus vanmorgen de stand-by telefoon maar weer eens doorgeschakeld. Laptop gecontroleerd of ik überhaupt nog wel in kon loggen. Verlopen wachtwoorden gereset. 3G module getest, want het is weer klusdag bij Bep en Coen en die hebben nog geen Wifi in het nieuwe huis. Dus onderweg naar Almere buiten en jawel hoor… Precies in het midden wordt ik gebeld… Nu is India normaal gesproken al niet te verstaan, maar met 100 op de snelweg via een carkit… Hopeloos… Duidelijk kunnen maken dat ik straks wel on-line zou komen. Dat begreep de Indiër en dat was in orde. Dus in Almere maar meteen de laptop uitgepakt en opgestart. Een server leek ontoegankelijk, via geen enkele manier te bereiken. Klant gebeld en uitgelegd dat we hem alleen de welbekende schop konden geven. Dat was akkoord en de Indiër kunnen bewegen die virtuele schakelaar om te gooien. Even later was het systeem weer in orde. Het had even wat voeten in de aarde, maar het was gelukt. Toen Coen maar verder geholpen met het afplakken van het halletje op de eerste etage. Dat gaat hij met een verfspuit bewerken. Ben benieuwd… Thuis nog even verder gegaan met ons eigen projectje. Het oude badkamer meubel gesloopt en afgevoerd naar de vuilnisbak. Het nieuwe vast op balkjes neergezet zodat we de ruimte in ieder geval kunnen benutten en ik nu beter zicht heb op hoe en waar het precies moet komen te hangen. Monique had ondertussen de kerstboom afgetuigd. Die heb ik ook nog even bij zijn broers en zusters gezet. Morgen is hier de kerstbomenronde. Nu Colin zijn bed in zwiepen en dan maar eens naar de Burger King voor een Whopper.

 

DomBooohhhhh

 

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.