Eerste werkdag

Nu dan wel de eerste werkdag van het jaar. Flink wat mail weg te werken. Veel al niet meer van belang, dus dat schoont vlug op. Toen de bestanden gedownload voor de cursus die woensdag begint. Daarvoor kreeg ik van Jos nog een usb disk, omdat dat sneller zou werken dan vanaf de interne disken. Meteen de spullen maar op de disken van de andere collega’s gezet die de cursus ook gaan doen. Vervolgens bila met de chef en aansluitend een bijeenkomst over het life cycle management voor een van onze klanten. En dan is de dag al weer bijna om. Thuis voor Colin een oud Zelda spel met bijhorend console opgezocht. Majora’s mask, bleek op de GameCube te draaien. Dus na het spel gevonden te hebben, het console opgezocht. Kon Colin ten minste weer spelen met een ander spel. Bij de zoektoch meteen de kans aangegrepen om de zolder weer iets verder op te ruimen. Weer spullen tegengekomen die weg konden. Dozen anders opgestapeld. De zolder begint zowaar bruikbaar te worden. Het badkamer meubel begint ook vorm aan te nemen. Voorlopig nog even op twee balkjes met de wasbak er los bovenop. Op die manier de maat aftekenen en definitief ophangen. De oude ankers uit de muur halen en kijken of die nog bruikbaar zijn, anders nieuwe ankers plaatsen. Daarna kan de spiegelkast opgehangen worden. Nu kiezen voor live “Spiderman 3” of van de streamer “Gorillas in the mist” of meteen maar weer een keer “The Hobbit and the battle of the five armies”. Wordt vervolgd.

Meubeltje

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.