Luxeprobleem

Gisteren in mijn bila het verzoek gekregen toch maar weer eens naar mijn verlofsaldo te kijken. Ik heb wel erg veel uren gehamsterd de afgelopen jaren. Dus maar een Excel sheet gemaakt met de stand van zaken. En een kalender uitgeprint om lekker in te strepen. Roze wat al ingediend en afgerekend is en geel wat ik nog wel vrij wil hebben. Wordt een kleurig jaar 🙂 En dan nog kom ik niet aan de gewenste/vereiste drempel van 40 uur. Er moeten dus nog meer gele strepen in komen, minimaal twee… En ik heb nog drie maanden zonder verlof… Keuzes, keuzes… Thuis de keilbouten van de bevestiging van het oude badkamer meubel uit de muur gehaald. De gaten wilde ik dichtkitten, maar alle kit tubes waren inmiddels verhard. Dus eerst maar nieuwe kit gaan halen. En misschien nog wat extra keilbouten. Dit meubel is iets zwaarder en heeft ook meer bevestigingspunten. Beetje lullig als de boel van de muur af komt… Dan de avond verder maar doorkomen met de Hobbit. Deel 1 “An Unexpected Journey”, net gezien, nu deel 2 “The Desolation of Smaug”.

Verlofkalender

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.