Cursus, weer…

Vandaag naar Apeldoorn getogen voor een cursus. Weer cursus. De laatste tijd volgen we veel cursussen. Deze keer Solaris 11 en niet op locatie Amsterdam, maar Apeldoorn. Helaas vroeg op. Het verkeer viel mee, dus ik was ruim op tijd. Ondertussen had ik van Richard al bericht gekregen dat het motorblok bleef rammelen en dat verder uitzoeken, meer zou gaan kosten dan het tweedehands blok wat we al gevonden hadden. Dus besloten dat blok maar aan te schaffen. Heb er nog 25 euro van af gekregen. Ik ga het blok zaterdag halen, scheelt ook weer 70 euro verzenden. Oké ik moet wel even heen-en-weer, maar dat is geen 70 euro. Ook meteen maar een set goede spiegels op eBay besteld. De huidige waren ooit verkeerd besteld, maar ruilen was te veel gedoe. Met wat gerommel konden ze min of meer acceptabel gemonteerd worden, maar de motor kost nu toch geld, dus laten we hem dan maar ook zo veel mogelijk weer in orde maken. Remblokken achter en beide banden moeten ook vervangen worden, dus dat wordt weer een maandsalaris. De ketting en tandwielen mogen wachten tot na de winter. Het goede nieuws is dat het nieuwe blok, ondanks hetzelfde bouwjaar, slechts 18.000 kilometer gelopen heeft tegen de 63.000 kilometer van het oude blok, dus we krijgen wel weer een redelijk fris blok terug. Aansluitend direct door naar Only Friends. Het jaar is ook daar weer begonnen. Vanwege de drukte helaas niet op tijd voor mijn normale uur. Dan maar de volgende rondes. De aanloop van de kinderen was ook wisselend. Het is nog niet helemaal doorgedrongen dat de boel weer is begonnen lijkt het.

YamahaFZ6S2RJ14

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.