Apeldoorn

Lekker bezig geweest op het werk. Tot het me te veel werd. Ik heb nog anderhalve dag te goed van cursus volgen op vrije vrijdagen, dus vanmiddag maar vrij genomen. Ik was sowieso van plan geweest om bij mijn collega’s in Apeldoorn te gaan kijken, want ik had langs de A1, afslag 18, Kootwijk, afgesproken met iemand om een Garmin GPSmap 60 CSx over te nemen. Dus op naar Apeldoorn. Alleen nu met de eigen GPSr aan en geladen met wat langs-de-weg caches. De eerste die op popte was BTCC: Baarn’s Tweede Carpool Cache. Oppikkertje. Ter plekke twee mogelijkheden en natuurlijk de tweede poging raak. Door naar Met stip op de kaart… N 52° 10.190 E 005° 35.853 Ook die was snel gevonden. Mede vanwege het feit dat deze stalen tank niet veel mogelijke verstop plekken had. Wat de laatste bleek te worden was Gepruts in het bos… Dat gepruts bleek wel mee te vallen. Ik heb wel ontdekt dat het erg makkelijk is om je been te breken. Gelukkig niet gebeurd, maar dat was meer geluk dan wijsheid… Ik stapte op een tak, die een soort L-vorm had, omklapte en mijn been omduwde. Als ik niet meegevallen was, was mijn been gebroken geweest. Maar goed, dat liep goed af. De cache liet zich ook weer snel vinden. Daarna op weg naar ons pand in Apeldoorn. Even lekker hangen in de lounge met een bak koffie en daarna op weg naar de carpoolplaats voor de overdracht van de GPSr. Die zag er als nieuw uit, startte gewoon op en liep door de menu’s heen, dus dat zou wel goed zitten. Verder testen is toch lastig. Op de terugweg bleek echter dat er niets mis mee was. Goede koop.

StalenTrein

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.