Ehhhh

Lekker dagje vrij. In de ochtend de spiegelkast in de badkamer opgehangen. Dat leidde nog tot wat te maken aanpassingen. Er blijkt namelijk geen schakelaar op de lampen te zitten en we krijgen constante stroom uit de muur. Daar moet dus ergens een schakelaar in, aan of op de kast komen. Ook zit er geen stopcontact in… Dus de elektrische tandenborstel kan niet opgeladen worden. Dus naast de driver voor de LED verlichting, moet nog een contactdoos komen. Dan is het weer gelukkig dat er constante stroom uit de muur komt. Vervolgens Colin uit school gehaald en op weg gegaan naar Langbroek. Daar zit namelijk Meubelmakerij De Schrijn, waar Colin zijn cursus houtbewerking doet. Vanwege mijn vrije dag, kon ik weer eens mee. Ik was toch ook te verkouden om te gaan duiken. Leuk om te zien dat hij zo lekker bezig is met zijn project. Het houten zwaard begint al aardig vorm aan te nemen. Als het af is, wil hij graag dat de schoenmaker in het dorp met een lederen reep, het gevest omwikkelt, zodat het prettiger vasthoudt. Ondertussen nog contact gehad met Richard. Het nieuwe blok loopt goed. De eerste keer rookte het vreselijk, maar dat kon liggen aan het feit dat het niet rechtop in mijn kofferbak had gelegen. De tweede keer stonk het naar rotte eieren. Ik wil niet weten waarom. De derde keer liep het als een zonnetje. Morgen komen de nieuwe banden op de motor en de remblokken. We moeten nu alleen beslissen of we de distributie spanner vervangen door een handmatige, zodat we het probleem wat we hadden, niet meer kunnen krijgen. Houdt wel in dat we zelf elke 6000 kilometer even de spanning na moeten kijken. Als dat te doen is, zie ik geen problemen. Morgen achter een platte schakelaar en een dubbele opbouw contactdoos aan, zodat ik het meubel definitief vast kan zetten.

DSC_0081

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.