Mediator

Vanavond dan de eerste afspraak met de mediator. Maar eerst nog een dagje werken. Kon fijn een PDT dienst overnemen, vanwege een zieke. Heb een ochtend waargenomen, want ook ik heb genoeg te doen. In de pauze even naar de Praxis voor, hopelijk, de laatste onderdelen voor de spiegelkast in de badkamer. De rest van de dag druk werken aan het patch management. Het gesprek bij de mediator was erg prettig.  Ik heb er vertrouwen in dat we alles goed kunnen afwikkelen.

Kastje

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.