Vroemmmmm

Vanmorgen nog even langs het Kaj Munk voor een tweede bezoek. Colin wilde toch wel heel erg graag nog even aan speksteen vijlen. En daar was gisteren geen tijd meer voor. Dus hij heeft vandaag een mooie gestileerde zwaan gemaakt uit een stukje speksteen. Het heeft achteraf ook wel iets weg van een gestileerd paard van een schaakspel. Belangrijkste is dat hij goed zijn best heeft gedaan en echt serieus bezig was er iets van te maken. Aansluitend naar Richard om de motor op te halen. Die loopt weer heel erg rustig. Het oude blok heeft vast al langer problemen gehad. Nu zorgen dat hij heel blijft. Het oude blok ligt in de box. Dat houden we een half jaartje intact als donorblok. Mocht het nieuwe blok toch nog problemen gaan geven, hebben we in ieder geval alle onderdelen in reserve. Afgezien van de kop is het blok verder gewoon in orde. Je weet ten slotte nooit wat het nieuwe blok al heeft meegemaakt. Vervolgens nog verder met de spiegelkast in de badkamer. Contactdoos ingebouwd voor onder andere de tandenborstel. Schakelaar onderop gelijmd om de verlichting aan en uit te kunnen zetten. Kast nu goed aan de muur geschroefd. Als René van de week de kraan weer aangesloten heeft, is dit projectje eindelijk af.

ColinKajMunkSpeksteen

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.