Lazy Sunday

Uitslapen, bank hangen, vooral niet te veel doen. Maar weer proberen een paar levels Zelda door te worstelen. Monique ging lekker high-tea-en met de biebmeiden. Ik ben met Colin even naar Annet geweest op de Kruidvat GoPro af te leveren  voor de wintersport. Luuk wilde die wel graag proberen. Ook de geleende skibroek even teruggebracht. Skiën moet ik eerst maar eens gaan leren.

ZeldaEarthTempel

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.