Sneeuw in de lucht

Vanmorgen een gesprek gehad met een psycholoog op de huisartsenpraktijk. Die bieden die mogelijkheid ook tegenwoordig. Kon fijn mijn verhaal weer doen. Weer eens te horen gekregen dat ik meer aan mezelf moet denken. Meer rekening houden met wat IK wil. Eigenlijk gewoon egoïstischer worden. Lastig, want dat zit niet in me. Verder fijn de hele dag koppijn. Er zat sneeuw in de lucht.

Sneeuwradar

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.