Stort maar in elkaar :(

De hele week al niet lekker, maar doorgaan! Vandaag ging het niet meer. Er kwam te veel op me af en ik trok het niet meer. Griepverschijnselen deden me de das om. Knetterende hoofdpijn, spierpijn, misselijk, duizelig. Spullen gepakt en maar naar huis gegaan. Die ene laatste middag werken was toch te veel. Lekker uitzieken maar. ‘s avonds nog even Annet gedag gezegd, die gaat lekker een weekje naar de wintersport. Brrr. De sneeuw die hier in de lucht zit, helpt ook niet echt mee voor mijn hoofdpijn, dus om dat nou op te gaan zoeken.

IMG_20150130_085004

 

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.