Verstoppie

De motor loopt nog steeds als een zonnetje. Vandaag maar eens het koelvloeistof niveau gecontroleerd. Er bestond een kleine kans dat ergens in het koelsysteem een luchtbel gezeten zou hebben, omdat het blok op zijn kant in de auto heeft gelegen. En dat bij het legen en hervullen niet alle gaten gevuld waren. Maar na een poosje rijden zouden eventuele luchtbellen weer omhoog geborreld zijn. Er zit geen pijlglaasje op, dus dat wordt BIJ KOUDE MOTOR de dop van de radiator los schroeven en kijken. Nou, het niveau kwam nog steeds tot in het vulrandje, dus dat zat goed. Voor alle zekerheid de foto nog naar Richard ge-appt, maar die was ook dik tevreden. Geen luchtbellen en geen lekkage. De transplantatie lijkt blijvend gelukt. Op school nog een blik geworpen op Colin zijn tekening met gedicht. Hij had verstoppie getekend en er een mooi gedicht bij gemaakt.

KoelvloeistofColinVerstoppie

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.