Verhuishulp

Vandaag naar Almere geweest om Bep en Coen te helpen verhuizen. Coen had ene vrachtwagentje gehuurd voor de grote spullen. Dus een paar keer heen en weer gependeld tussen het oude huis en het nieuwe. In ieder zijn alle grote, zware dingen nu over. Alles waar voor getild moet worden is verhuisd. Er blijft nog genoeg over. Wat een boel spullen hebben die zeg! Alles bij elkaar toch de hele dag bezig geweest en geen tijd meer gehad om de dry land shark onder de duiker te plaatsen. Het was inmiddels iets te donker geworden om nog in mijn droogpak onder een weg door te waden.

ColinEnRebecca

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.