Badkamer…

Vandaag weer aan het werk. De koorts was weg. De hoofdpijn tot acceptabel niveau gezakt. En genoeg te doen, dus… Terwijl ik druk bezig moet zijn met het patch management, heb ik vandaag een netco dienst. Een dagje mails doorsturen. Lang verhaal. Tevens nog een overleg over een tool die men ingezet wil hebben. De zoveelste… En het moet allemaal, alles afdekken. Niet dus. Hoe specifieker de gegevens, hoe meer je afhankelijk bent van de software van de hardware leverancier. Universeel bestaat niet. Vanavond is René nog langs geweest om de kraan en de afvoer van het badkamer meubel aan te sluiten. Nu is het dan helemaal klaar.

BadkamerKraan

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.