TransAsia GE 235

Vanmorgen op het nieuws het bericht dat er een vliegtuig neergestort was in Taiwan. Had eerste nog een brug geraakt. Het neerstorten was gefilmd door een auto die daar reed met een camera op zijn dashboard. Dat waren beelden! Het vliegtuig kwam op zijn kant aanvliegen, raakt met zijn vleugel eerst een taxi, toen de brug railing en verdween uit zicht. Dat zijn toch dingen die je liever niet ziet voor je neus op de snelweg. Na het werk viel de sneeuwstorm gelukkig mee, dus op de motor naar Only friends was wel te doen. Gelukkig waren er voldoende instructeurs, dus met mijn verkouden hoofd kon ik lekker boven water blijven. Daar is ook genoeg te doen. Cilinders vullen bijvoorbeeld. Na de duikles bleek het toch een wat mindere beslissing geweest te zijn. Toen ik het zwembad uitstapte, stond ik meteen op ijzel.  De weg naar de uitgang was wat beter, maar het hield niet echt over. Bij de motor bleek het kuipschermpje helemaal bevroren te zijn. Gelukkig hief ik er niet doorheen te kijken, maar de spiegels moesten wel ontijsd worden. Voorzichtig op weg naar huis maar. De ijdoornlaan was een grote lange ijsbaan. Daar reed ik op mijn dooie gemakt. Achteropkomend verkeer rustig in laten halen door met mijn richtingaanwijzer aan, uiterst rechts te blijven rijden. Na een billenknijpende rit, veilig thuis gekomen. Pfff, even uitpuffen. De laptop heeft nu een speciaal programma, f.lux, wat de kleur blauw uit filtert als het later wordt. Dat schijnt beter voor je slaap ritme te zijn. We gaan het zien. Zit nu ook tegen een redelijk rood/rose ogend scherm te kijken. Wat zal ik slapen zeg! Het is er ook voor android en apple. Misschien iets voor de iPad, zodat Colin beter slaapt?

TransAsia GE 235 2015-02-04

 

 

 

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.