25 jarig jubileum.

Vanmorgen op pad naar Apeldoorn. Eerst een presentatie van IBM over de nieuwe Power 8 machines. All hail IBM! Volgens het verhaal hebben we niets anders meer nodig. In de praktijk zal dat wel tegen gaan vallen. Daarna even snel lunchen en op zoek naar het werkoverleg. Dat bleek dezelfde ruimte te zijn. Daar werd ik eerst in het zonnetje gezet vanwege mijn 25 jarig dienstverband bij KPN (tegenwoordig). Bloemen voor mij en gebak voor het hele team. Direct daarna een presentatie over RedHat Satellite, die al wat later begin dan gepland. Daardoor moesten we die presentatie vroegtijdig verlaten voor een overleg over de sharepoint. Ook dat overleg begon te laat… Wat kent dit bedrijf toch leuke titels voor mensen. Deze “Apprentice” had duidelijk de opdracht om onze Wikiserver af te fikken en ons het geweldige product SharePoint door de strot te duwen. Want dat gebruikt verder iedereen… Duh… Als je niets hadm krege je SharePoint. Als je iets had, was er altijd wel een SharePoint aficionado, die heb je voor ieder vaag product. Bij ons is ook even sprake geweest van het gebruiken van SharePoint, maar na rijp beraad hebben we besloten door te gaan met wiki. Dus dat gaan we niet zo maar laten vallen. Zeer duidelijk gemaakt waarom wij de wiki zo goed vinden en SharePoint zo slecht… Nou… Daar ging hij wel eens over denken en hij dacht wel met een oplossing te kunnen komen. Nou… We zijn benieuwd… Wordt vervolgd. En tot slot de file in naar huis.

Peter25JaarKPN

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.