de dolende drinkfles

Vanmorgen vroeg op. Eerst het trappenhuis schoonmaken. Het was weer de beurt aan nummer 40 om dit te doen in het eerste weekend van de maand. Wordt er halverwege gevraagd of we even kunnen stoppen, want er willen mensen verhuizen. Tja, ik heb niet echttijd om daar op te gaan zitten wachten, dus dat liep lekker door elkaar heen. Maar zonder problemen. Als je maar een beetje rekening met elkaar houdt, kan er veel. Halverwege kwam Chananja nog verbaasd vragen waar we mee bezig waren, want het was toch haar beurt? Nou, nee, volgens de planning was dat februari 2014, dus je agenda is nu opeens op mysterieuze wijze leeg. Daarna op weg naar Almere om Bep en Coen te helpen met het klaar maken van de oude woning voor oplevering aan de woningbouw vereniging. Die hebben een beetje vreemde eisen, maar er is geen tijd om daar over te gaan stechelen, dus de schouders er maar onder. Voor we daar naar toe gingen, nog even de cache doen die ik de vorige keer niet heb kunnen doen, omdat het te laat geworden was. Nu dus maar eerst de dolende drinkfles doen. Ik had nog een travel bug die nat weggestopt wilde worden. Nou die hangt nu in een bidon in een duiker onder een landweggetje 🙂 Ter plekke eerst droog gekeken in welke duiker de cache zou moeten zitten en toen snel mijn droogpak in en door het ijs het water in. Gelukkig had ik ook mijn onderpak aangetrokken, want het was niet echt lekker tropisch zeg maar. Toen naar de Strogeelstraat. Het blijft een aardige klus, maar we hebben vandaag de oude keuken er uit gesloopt en een standaard Bruynzeel keuken er in gezet. Al het laminaat is uit het huis gesloopt tezamen met de ondervloer. Een groot deel van de gaten in de muur is dicht gesmeerd. Het grootste deel van het behang is afgestoomd. En een boel spullen ingepakt en naar het nieuwe huis verhuisd. Een deel van het puin hebben nog naar de vuilstort gebracht, dus alles bij elkaar best een productief dagje. En nu dus lekker amechtig op de bank hangen.

DSC_0197

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.