Dagje cachen met Annet

Vanmorgen eerst Monique uitgezwaaid, die ging cachen met Marja in de buurt van Eindhoven. Ik ben vandaag met Annet gaan cache rond het panbos, onder Katwijk. Het werd een flink rijtje oppikkers. De meeste caches waren van het type “joehoe, hier ben ik!”. Weliswaar alleen voor cachers, want de gemiddelde wandelaar komt of niet op die plek, of ziet er niets vreemds. Het begon met de Bijen van Persijn in het panbos. Snel gevonden, nog even bij de bijenkorven gekeken en op weg naar Tot hier, een stukje van de Atlantikwall. Daar werden we echter steeds van weggeleid door paden, bordjes met “verboden toegang” en watertjes. Uiteindelijk maat opgegeven en terug naar de auto. Daarmee richting vliegveld Valkenburg voor twee landingsbaan caches, te weten De Landingsbaan 1 en De Landingsbaan 2, tussen 1 en 2 kwamen we nog HansKitty’s Jeugd #6 PePe? tegen, die we ook maar even meegenomen hebben. Annet dacht nog een route naar “tot hier” te weten via de Wassenaarse slag, dus via Piet Blom In Wassenaar en een hele stevige wandeling toch bij dat stukje Atlantikwall gekomen. Dat was vroeger inderdaad Tot hier en niet verder! Inmiddels was het flink aan het eind van de middag en we moesten nog redelijk doorstappen om nog met enig daglicht het duingebied te verlaten. Annet haar zoons gebeld. De een om vast aan het eten te beginnen en de ander om haar bril op te halen die ze bij haar moeder vergeten was. Na het eten nog lekker bank-gehangen en weer naar huis.

Tot hier!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.