Tja, niets eigenlijk

Gewoon een normale werkdag. Weinig spectaculairs vandaag. Kleine aanpassingen in de werkinstructie die gisteren gebruikt is voor het patchen van de servers van de Gemeente Amsterdam. Volgende week de volgende serie. Verder de gangbare onmogelijke verzoeken tot werkzaamheden gedurende je vakantie. Na het werk nog even langs oude vrienden die we uit het oog verloren waren. Sonja had gereageerd op een marktplaats advertentie van me waarin ik een Kuifje beeldje te koop aanbood. De naam kwam me al bekend voor, maar toen ze het adres doorgaf, wist ik het zeker. Het beeldje langs gebracht en nog kort bijgepraat. Wat je dan weer hoort ?!?!?! Dat wil je eigenlijk niet weten. Verder rustig avondje op de bank.

Kuifje

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.