Kimono

Vanmorgen beetje uitgeslapen en daarna weer naar Almere. De laatste mogelijkheid voor ons om te helpen met het leeghalen en klaar maken van de oude woning van Bep en Coen. Er zit schot in, maar er moet nog echt wel heel veel gebeuren. Dus Monique heeft de kamer van Rebecca afgestoomd. Ik ben pluggen uit de muur gaan trekken en de gaten dicht gaan smeren. We hebben ook nog een begin gemaakt met het witten van de badkamer, maar het net gesmeerde cement kwam van de muur zetten. Schijnt eerst te moeten drogen of zo. Ook het paadje door de tuin afgetegeld. Ten slotte nog de laminaat vloer uit de kamer van Rebecca gesloopt en toen zat de dag er al weer op. Als dank voor de hulp had Coen ons uitgenodigd voor een etentje bij een hapjes japanner in Almere, Kimono geheten. Dat was erg lekker. Hoewel het concept hetzelfde is, zijn ze toch net allemaal even iets anders. Dit was een van de betere wat mij betreft. Weer bij Bep thuis bleek de hond gedacht te hebben : “jullie uit eten, ik uit eten!”, want die had de opberg bak van het kattenvoer onder de trap open weten te werken en er een pak kattenvoer uitgehaald. Daar had hij, naar schatting van een furieuze Bep een kilo of drie !!! kattenvoer uit opgegeten. Naar verwachting moet die vannacht nog ene paar keer uitgelaten worden. Arme Bep… In de badkamer ging Bep even kijken hoe het met het tegelen was gegaan en daar vond ze een andere verrassing. Een van de katten had het bad, wat nog niet aangesloten en in gebruik is, als kattenbak gebruikt en daar een fijn plasje in gedaan. Zo fijn hè, huisdieren… Mijn onbedaarlijke gelach gaat er voor zorgen dat ik vannacht bij iedere eventuele uitlaatronde van Shiva, een whatsappie ga krijgen van Bep onder het mom van gedeelde smart is halve smart.

TuinStrogeelstraat

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.