Frustratie

Vanmorgen weer uitgeslapen. Uitgebuikt na het etentje gisteren avond. In de middag gingen Monique en Colin met Sylvia en de kinderen naar de bioscoop, naar “Big Hero Six“. Ik ging naar Annet. We waren beiden autoloos dus we gingen een multi cache doen in het nabijgelegen de Zilk. Dat is loopafstand. Nu wilde het toeval dat de Zilk samen met Noordwijk, de enige noordelijke plaatsen zijn die aan carnaval doen, dus het was nog vrij druk ook. Maar de start van “klein rondje de Zilk” was bereikbaar. daar de volgende coördinaat uitgerekend en weer op weg. Daar zaten we toch ver van de verwachtte plek. Dus maar aangenomen dat we goed zaten. Volgenden coördinaat leek helemaal nergens op. Annet dacht te weten waar het volgende waypoint zou zijn. Daar gezocht naar de opdracht, maar die hebben we via Google maar opgezocht. Toen de correctie maar toegepast op de geschatte coördinaten en op pad gegaan. In de buurt leken we goed te zitten, maar de vraag kom niet beantwoord worden omdat het betreffende speeltoestel gesloopt was. Toen hebben we maar opgegeven. Met Joep Lasagne gegeten en verder lekker bank gehangen. Later maar eens gaan puzzelen op de cache en waarom het niet goed ging.

GC3KA8V_KleinRondjeDeZilk

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.