Fort Bovisand – POP

Vandaag weer een nieuwe werkweek begonnen. Het werd meteen spannend, want de tweede patch ronde voor de Gemeente Amsterdam stond op de planning. Tot mij vreugde  ging het deze keer helemaal zonder problemen en net na de pauze kreeg ik bericht dat alle servers gepatched waren. Ze hadden het deze ronde met z’n tweeën gedaan, wat dus ook echt twee keer zo snel ging. Dat geeft de burger moed voor de laatste ronde : de productie omgeving. Vanmorgen werd nog omgeroepen dat iemand met een grijze Skoda zijn licht had laten branden. Hilariteit alom: “domoor”,  “gaat vanzelf wel uit”, enz. Aan het eind van de middag gaat Jos naar huis en staat 5 minuten later weer op de afdeling: “weet je nog vanmorgen die Skoda…” . Ehhh, had jij geen witte? Maar hij was met de auto van zijn dochter, dus de domoor was hijzelf. En DAT is pas dom 🙂 Snel even met startkabels geholpen en hij kon weer op weg. Dat gaat hij nog wel een paar keer horen denk ik. Bij mams thuis nog even een lamp vervangen en het kastje in de badkamer opgemeten ter vervanging. Thuis op zoek naar boeken over vliegtuigen. Die zou ik toch ergens po zolder moeten hebben, maar niet gevonden. Maar wat ik WEL vond was het fotoalbum met de foto’s van Fort Bovisand! Daar was ik al heel lang naar op zoek en de plek waar ik ze vond, had ik NOOIT gaan zoeken. Dus dat was flink geluk hebben. Snel alles ingescand en straks op de site zetten.

BovisandPOP-SepOkt1997-001

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.