Unieke code voor Late Rembrandt

De patchronde bleek toch voor drie servers een probleem met de applicatie te geven. Dat was nog in onderzoek. We kregen wel toestemming om de overige snapshots (soort back-ups van virtuele computers) weg te gooien, maar ik heb er voor gekozen de hele set te bewaren tot we een groen licht kregen. Hebben is hebben, krijgen is de kunst. Later kregen we dan toch het groen licht. Alles werkte naar behoren. Weer een klein projectje plat. Nu op naar de productieomgeving. Verder kreeg ik dan toch een mailtje met een code voor twee vrijkaarten voor de speciale Rembrandt tentoonstelling in het Rijksmuseum. Daar konden we vorige week op inschrijven, maar ik vis dan meestal achter het net. Deze keer niet! In de printer liggen nu twee vrijkaarten voor de tentoonstelling!

LateRembrandt

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.