Salade

Was Jos van de week vergeten de verlichting van zijn auto uit te doen, vandaag kreeg hij het weer voor elkaar. Oké het is de auto van zijn dochter, dus hij is er niet aan gewend, maar  toch, twee keer in een week… Verder weer naar Only Friends geweest. Deze keer van te voren gezonde salade gehaald bij de Vomar, zodat ik niet eerst aan de Whopper hoefde (wat een straf). Na twee keer gedoken te hebben, kreeg ik toch te veel hoofdpijn, dus heb de rest van de avond maar boven water doorgebracht. Kon ik meteen een stagiair begeleiden. Die had zijn opleiding al afgerond, maar wilde toch de resterende uren goed benutten. Die heeft dus lekker geholpen cilinders te vullen en de duikertjes tussen de duiken door geholpen. Hij was nog helemaal onbekend met duiken, dus heb ik hem tussen de bedrijven door ook maar meteen uitgelegd hoe zo’n setje in elkaar zit en werkt Volgende keer is hij aan de beurt voor zijn doop!

KipSalade

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.